Dobro došli u Hrvatsku ! ... u Novi Vinodolski, grad na Kvarneru. Provedite godišnji odmor otkrivajući čari Jadrana i Mediterana. Istražite našu ponudu privatnog smještaja : kuća, apartmana, soba vila..., izleta brodom, autobusom i ostale turističke usluge kao što su iznajmljivanje barki, automobila, skutera... Ljetujte s nama, Vaša turistička agencija Skipper !
Izdvojeni smještaj
Izdvojene Vile i kuće za odmor
IZLETI BRODOM     Red vožnje

 • Novi Vinodolski
  U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski. Ovo povijesno političko i kulturno središte Vinodolske knežije ("Vinodol" - "Vallis vinearia"), kolijevka plejade književnika iz porodice Mažuranić, s ponosom čuva uspomenu na Vinodolski zakon iz 1288. godine, najstariji hrvatski zakonski spomenik pisan brzopisnom (kurzivnom) glagoljicom. Zahvaljujući zimzelenoj vegetaciji i blagoj mediteranskoj klimi, čistom moru i zraku, Novi Vinodolski postao je 1878. godine, nedugo nakon Opatije, jedno od prvih turističkih mjesta primorskog kraja. Fizionomiju grada karakterizira primorska arhitektura bijelih pročelja i crvenih krovova u staroj jezgri koji se uzdižu od razine mora do crkve i tornja na brijegu, nadvisujući gradsku konturu kao da čuvaju ovaj kameniti grad nad morem. Po toj je specifičnoj panorami Novi Vinodolski bio prepoznatljiv u prošlosti, takav je i danas, a vjerojatno će takav i ostati u turističkoj budućnosti.
 • Povile
  Vozeći se Jadranskom magistralom od Novog prema Senju, dva kilometra jugoistočno od Novog smjestilo se malo turističko mjesto Povile. Mjesto zrači kristalno bistrim morem, prekrasnim borovim kampom na početku kojeg se smjestila mala crkvica sv.Magdalene.Upravo ta ispupčena rtina dobila je naziv Punta Mandalena. Mjesto je to vesele posebnosti koja opaja mirisom smolaste borovine okupane čipkom morske pjene. Ovo je raj za one koji vole kampirati. Na ovome mjestu u hladu borove šume tik do mora, daleko od gradske vreve gotovo da će se svatko osjećati robinzonski. Na sve strane puca prekrasan pogled kako se zemlja i more sljubljuju. Dugačka šetnica s jedne strane vodi u Muroskvu prema Novom, a drugi rukavac šetnice vodi prema maloj mjesnoj lučici za privez plovila. Prije lučice nalazi se plaža kamenih oblutaka. Po površini vode primjećuju se koncentrični krugovi koji ukazuju na mjesto brojnih izvora vode. Probijajući se kroz kamen, voda je pronašla svoj put i izvire upravo ovdje. Ako ste žedni, slobodno utažite žeđ. I kupanje na ovom mjestu za vrijeme ljetnih vrućina pružit će izniman doživljaj, a posebno ugodno osvježenje. Od lučice protežu se male uređene plažice. Povile s južne strane završavaju naseljem Dugno iz kojega se pruža pogled na susjednu Klenovicu. Ako pak poželite prošetati sjevernom stranom Povila,iznad magistrale doživjet ćete i neke dijelove netaknute prirode, naići na suhozide, tzv. gromače kojima su prije ljudi ograđivali svoje posjede, a poneko dvorište posjetit će vas na talijansku Toskanu.
 • Klenovica
  Za one ljude koji na odmor idu da bi se odmorili, Klenovica je idealno mjesto. Smještena sjeverno-zapadno od Senja, grada poznatog po buri, nije toliko eksponirana već je mirno mjesto za pobjeći od gradskih gužvi i žurbi. Udaljena samo 15 km od grada znanog po kuli Nehaj, nalazi se u Primorsko-goranskoj županiji, no veliki utjecaj na nju ima upravo Ličko-senjska županija.Naime, Klenovica je među rijetkim gradovima koja je uz preko 100 km dug, slabo naseljeni pojas obale u podnožju planine Velebit uspijela prikupiti mnogobrojne turiste te je postala jedna od najposjećenijih manjih turističkih mjesta.Obzirom na površinu od samo 4.46 km2 i činjenice da Vam pruža sve kao na dlanu, automobil slobodno možete ostaviti u dvorištu te se prošetati do plaže, dućana ili do restorana.Staze uz obalu kao stvorene su za večernje šetnje, uz predivne zalaske sunca, tihi šum valova i miris opojnog mora.
 • Crikvenica
  Crikvenica turističko odredište na Kvarneru nedaleko Rijeke. Cijela je Rivijera Crikvenica kilometrima dugo šetalište. Uzduž pitome i zelene priobalne linije nižu se zaštićene uvale, parkovi, vile i vrtovi, a u smjeru bujnog, brdovitog zaleđa staze i planinarski putovi. Gradska plaža je pješčana, tu se nalaze i šljunkovite plaža Balustrada u centru mjesta, plaža Omorika prema Dramlju i na poluotoku Kačjak. Crikveničku Rivijeru uz Crikvenicu čine mjesta Dramalj, Selce i Jadranovo. Crikvenica je poznata po obiteljskom i lječilišnom turizmu ali uz brojne kafiće i barove ne nedostaje zabave i noćnog života. Uz klubove u centru grada i Crnom molu, možete se počastiti u jednom od brojnih restorana ili pak otići na izlet brodom do obližnjeg Šila, Vrbnika ili Klimna na otoku Krku. užitak je prošetati obalom bogatom zelenilom i gradskim parkovima, te se zaustaviti u jednom od mnoštva dobrih restorana, s bogatom ponudom ribe i školjki. Na Crikvenica rivijeri ne nedostaje prilika za bavljenje sportom i sportskim aktivnostima poput jedrenja, surfanja, ronjenja ili skijanja na vodi. Također, možete ponijeti ili iznajmiti bicikl jer u okolici postoje brojne bicikllističke staze. Crikvenica se ubraja u jedno od najsunčanijih mjesta na Jadranu, sa svojih 2500 sunčanih sati godišnje pa Vas neminovno očekuje preplanuli ten.
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Novi Vinodolski
 • Novi Vinodolski Croatia Apartments
  Skipper Booking Point
Welcome to Novi Vinodolski


TURISTIČKA AGENCIJA SKIPPER
Obala Kneza Branimira bb
51250 Novi Vinodolski
OIB: 67944417926
ID CODE: HR-A-51-08010101617
TEL: +385 (0)51 244 039
GSM: +385 (0)98 192 3508
E-mail: info@novivinodolskiapartments.net

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL: +385 98 192 3508   TEL

Važno za znati

Klima:
Mediteransko podneblje s blagim i ugodnim, toplim sunčanim ljetima, čiju dnevnu temperaturu ublažuje povjetarac s mora, daje nam pravo da ustvrdimo kako Novi Vinodolski ima postojanu, blagu i zdravu mediteransku klimu s 2.400 do 2.500 sunčanih sati u godini. Prosječna temperatura zraka u zimskim mjesecima kreće se oko 10 stupnjeva C, dok u ljetnim mjesecima na prelazi 27 do 29 stupnjeva, tako da prosječna temperatura iznosi oko 15°C.

Položaj:
U zaobalnom dijelu Rivijere, od Bakarca do Novog Vinodolskog pruža se plodna dolina VINODOL (Vallis vinearia), koja je u tom kamenitom i kraškom području, nekad bila većini stanovništva jedini izvor osnovnih životnih potreba. Jadranska turistička cesta spaja Novi Vinodolski preko Rijeke sa srednjom Europom i ostalim njezinim dijelovima a morskim putem, kako Primorac kaže, povezan je Novi Vinodolski s cijelim svijetom.

TURISTIČKA AGENCIJA SKIPPER

Agencija Skipper nalazi se na samom ulazu u luku Novi Vinodolski. U našoj ponudi su apartmani u privatnom smještaju, vile, sobe za najam. Organiziramo izlete brodom Vila Vinodolska na otok Krk I duž obale.

Video


SITE MAP